Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Καλό Χειμώνα!

Piano1 Χάθηκα για λίγο, αλλά έχω δικαιολογία. Έπρεπε να κάνω κάποιες δουλειές μου, που οι περισσότερες σχετίζονταν με τη μουσική. Τελικά η σεζόν έφτασε στο τέλος της και είχα πράγματι ενδιαφέρουσες προτάσεις για το χειμώνα μου. Τελικά έκλεισα χτες με ένα νυχτερινό μαγαζί στην πόλη μου (Καλαμάτα) και σε λίγες μέρες ξεκινάω πρόβες. Ανέλαβα και το πρόγραμμα και σε αυτό θα με βοηθήσετε!

Το κατάστημα με τα χειροποίητα κοσμήματα το οποίο “σπρώχνω” στο google έχει καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα των αποτελεσμάτων μέσα σε ένα μήνα περίπου και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Λίγο το website να αλλάξει και να παρουσιαστούν επιτέλους όλα τα προϊόντα και θα πάει καλά το χειμώνα.

Έχω αφήσει κάποιες εκκρεμότητες αλλά θα τις τακτοποιήσω όσο πιο σύντομα μπορώ. Πρέπει να ετοιμάσω την ανάρτηση με το βίντεο που θα εξηγώ πως γίνεται το όλο θέμα με τα μουσικά slideshows, να παίξω άλλη μια φορά στο διαμορφωμένο “10 πράγματα που αγαπώ” και κάποια στιγμή (μετά τις πρόβες) να παίξω στο πιάνο και να δημοσιεύσω το κομμάτι που έχω υποσχεθεί στη Μαριάννα.

Επανέρχομαι στη βοήθεια που θέλω για το πρόγραμμα μου.

Θα ήθελα να μου πείτε το αγαπημένο σας λαϊκό κομμάτι (τι να κάνουμε κορίτσια… στα μπουζούκια δουλεύω) και εγώ θα το λάβω σοβαρά υπ’ όψη μου και θα το δώσω στους τραγουδιστές. Μπορείτε να μου γράψετε όσα κομμάτια θέλετε.

Καλό χειμώνα λοιπόν σε όλους μας. Εύχομαι όλοι να είμαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί, αλλά και να διασκεδάσουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον φετινό χειμώνα.